Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre Läs mer om cookies här »

BILAR SOM JOBBAR 28 - 31 MARS 2019

Bilar som jobbar är den etablerade mötesplatsen för leverantörer och användare av lätta arbetsfordon. Under de 4 dagar som evenemanget pågår på Stockholmsmässan, får du som besökare möjlighet att träffa representanter från såväl nybilssidan som tillbehörs- och utrustningssidan.

Årets största motorhändelse bjuder återigen på tre mässor under samma tak. Nytt för i år är tidpunkten. Stockholm Motor Weekend är på allmän begäran flyttad från januari till sista helgen i mars. Vi välkomnar också husbilsbranschen till Stockholm Motor Weekend. Ett logiskt tillskott som vi tror kommer tillföra en ny, motorintresserad och kapitalstark grupp till mässorna. Dessutom ingår Stockholm Lifestyle Motor Show, den moderna bilutställningen som visar nya personbilar i öppna, ljusa montrar. Årets satsning på en utökad avdelning för tillbehör med gott om utrymme för specialfordon av olika slag, motorsport samt auktioner av exklusiva samlarbilar tror vi kommer bli ett intressant dragplåster.

På Bilar som jobbar är det breda utbudet av nya transportbilar anledningen till det starka intresset från inköpare från såväl storföretag som den enskilde hantverkaren. En annan stor och viktig del av Bilar som jobbar är de specialinredda fordonen från de ledande påbyggnadsföretagen.