Montercatering

Mässrestauranger vill hjälpa dig att förstärka upplevelsen i din monter

Bjud på något som överraskar, som knyter goda band och som svalkar och frestar. Ge dina kunder något extra på mässan! Montercatering har fräsch plockmat, smårätter, goda drycker och en massa annat gott som kan piffa upp en lång mässdag.

Montercatering
Mässrestauranger erbjuder dig ett gediget och trevligt utbud av mat och dryck. Du kan beställa allt från frukost, lunch, fika, plockmat till förfriskningar, frukt och smoothies. Vi levererar direkt till din monter närhelst du önskar.

Produktlista och erbjudanden hittar du här »

Ring och beställ redan idag 08-727 72 40 eller maila oss på montercatering@massrestauranger.se.

Måltidskuponger för utställare

Kom ihåg att fylla på era egna energidepåer också!  I våra restauranger och caféer kan du luta dig tillbaka en stund och njuta av god mat och dryck. Enklast betalar du med kort på plats, men det finns även möjlighet att köpa lunchkuponger i valörena 85 kr, 105 kr som säljs i häften om 10 st kuponger (observera dock att vi endast löser tillbaka obrutna häften).
Det går bra att använda kupongerna i alla våra restauranger och serveringar på Stockholmsmässan men de olika valörerna är anpassade för att matcha vårt varierade utbud; 85 kr-kupongen ett snabbmatsmål medan 105 kr-kupongen är anpassad efter utställarmatsalen The Parkside.

Alkoholregler på Stockholmsmässan

Mässrestauranger AB har utskänkningstillstånd för mässans restauranger, hallar och kongressavdelningar. Det innebär att du som utställare måste gå via oss på Mässrestauranger när du vill bjuda på öl, vin eller sprit i din monter. Det är både bekvämt och praktiskt eftersom vi redan finns inom mässan och lagerhåller dina drycker så att du ska få dem väl kylda. Vi levererar direkt till din monter och har glas av olika modeller för beställning. Tar alkoholen slut går det förstås bra att beställa mer och snabbt få leverans. Det är inte tillåtet att servera alkohol före kl. 11.00, eller till personer under 18 år. Du som utställare kan alltså inte ta med egen inköpt alkohol till Stockholmsmässan.
Det är inte heller tillåtet enligt alkohollagstiftningen att dela ut oöppnade flaskor eller att ta med sig alkohol från anläggningen.

Försäljning av mat och dryck

• Försäljning av mat och dryck är tillåten i flerpack avsedd att ta med hem och förbrukas i ett senare skede.
• Det är tillåtet att dela ut gratis varuprover och smakprover för direkt förtäring.
• Det är inte tillåtet att bedriva servering eller försäljning avsedd att förtäras på plats då dessa rättigheter innehas av Mässrestauranger AB.

Utställarrestaurang The Parkside Exhibitor´s
För att du som utställare ska få möjlighet att andas ut och äta i lugn och ro finns restaurang The Parkside Exhibitor´s i anslutning till utställarloungen. Hit kommer endast utställare för att äta och hämta andan.

Utställarmeny »

På The Garden, vår à la carte restaurang kan ni njuta av en restaurang upplevelse av högsta klass, boka bord i god tid.
Kontakta oss på 08 – 727 72 60 eller garden@massrestauranger.se

Mässrestauranger arbetar alltid för att tillmötesgå era önskemål och för att arrangemanget ska bli som ni tänkt er. Besök gärna deras webbplats www.massrestauranger.se och läs mer.

Välkommen!